Ο Παλιός ή Παλαιός Άγιος Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν διαθέτει ξενοδοχεία και ξενώνες με δωμάτια με τζάκι και τζακούζι ή υδρομασάζ για διακοπές και εξοπλισμό σκι για το χιονοδρομικό κέντρο καιμακτσαλάν

Online Κράτηση
Αναζήτηση Ξενοδοχείων

Παραδοσιακές Κατοικίες ΠετρογόνημαΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καιμακτσαλάν
Πληροφορίες Καταλύματος
Παλιός Άγιος Αθανάσιος
Ξενοδοχείο Κατηγορία
6907220600
georgekiselinas@gmail.com
http://www.petrogonima-kaimaktsalan.com
Προβολή
Hairdryer Fireplace Πάρκινγκ Τηλέφωνο Τηλεόραση Ίντερνετ Υδρομασάζ 

Περιγραφή του καταλύματος 

Η πετρογονία είναι μέρος της επιστήμης, μέρος της γεωλογίας και μελέτα την εξέλιξη της πέτρας η οποία αποτελεί ένα ζωντανό και άρα εξελισσόμενο οργανισμό. Η χρήση της πέτρας και το παραδοσιακό ύφος πάνω στο οποίο βασίστηκε η κατασκευή των κατοικιών Πετρογόνημα αποδεικνύει το σεβασμό στη φύση και την αρμονική ένταξη του κτίσματος στο ευρύτερο περιβάλλον του χωριού Παλιός Άγιος Αθανάσιος.

Στις πλαγιές του Λευκού Βουνού (Καϊμακτσαλάν) στο Νομό Πέλλας βρίσκεται το χωριό - θαύμα για την ελληνική πραγματικότητα, όπου, παρά την έντονη ανοικοδόμηση, διατηρούνται ζωντανά τα μακεδονικά στοιχεία. Με λίγα λόγια ένας μικρός παράδεισος για τον επισκέπτη. Σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την πόλη της Έδεσσας και πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας βρίσκεται ο παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός του Αγίου Αθανασίου (ή Τσέγανη).

Χρησιμοποιώντας τις Κατοικίες Πετρογόνημα ως ορμητήριο, μπορείτε να κάνετε διάφορα κοντινά ταξίδια. Εκτός από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καιμάκτσαλαν μπορείτε να επισκεφθείτε τα Λουτρά Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας, τη Λίμνη Βεγορίτιδα για πεζοπορίες, ιππασία και κωπηλασία, την Έδεσσα, το Νυμφαίο κ.α.

Σας περιμένουμε...

Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-ξενοδοχεία

Φόρμα Κράτησης/ΕρωτήματωνΚωδικός Captcha: Κάντε κλικ για ανανέωση