Ο Παλιός ή Παλαιός Άγιος Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν διαθέτει ξενοδοχεία και ξενώνες με δωμάτια με τζάκι και τζακούζι ή υδρομασάζ για διακοπές και εξοπλισμό σκι για το χιονοδρομικό κέντρο καιμακτσαλάν

Online Κράτηση
Αναζήτηση Ξενοδοχείων

Ξενοδοχείο Metohi InnΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καιμακτσαλάν
Πληροφορίες Καταλύματος
Παλιός Άγιος Αθανάσιος
Ξενοδοχείο Κατηγορία
2381031890
2381031890
info@metohi-inn.com
http://www.metohi-inn.com
Προβολή
Restaurant Full Equiped Kitchen Fireplace Καφετέρια - Σνάκμπαρ Υδρομασάζ 

Περιγραφή του καταλύματος 

Στον παραδοσιακό οικισμό Παλιός Άγιος Αθανάσιος που έχει τις ρίζες του στα τέλη του 16ου αιώνα βρίσκεται το Ξενοδοχείο Metohi Inn, στεγασμένο σε ένα παλιό αρχοντικό, το οποίο ανακαινίσθηκε έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μέσα σε ένα φυσικό παραδοσιακό περιβάλλον.

Το Metohi Inn είναι ένα μέρος ιδανικής διαμονής χειμώνα - καλοκαίρι, προσφέροντας στους φυσιολάτρες σημείο εκκίνησης για περιηγήσεις και εξερευνήσεις στις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Το Ξενοδοχείο Metohi Inn διαθέτει δίκλινα και τετράκλινα δωμάτια με ή χωρίς τζάκι, όλα διαμορφωμένα και διακοσμημένα με τη προσωπικότητα του τόπου και με ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα του τοπίου στο οποίο εντάσσεται.

Με την ίδια τεχνοτροπία, σαν σμιλευμένος σε πέτρα και ξύλο, ο καθιστικός χώρος του ξενοδοχείου προσφέρει τη ζεστασιά του για το πρωινό, πρόχειρο φαγητό, καφέ και ποτό.

Από φέτος λειτουργεί στον ξενώνα καινούργιο καφέ όπου μπορείτε να απολαύσετε εκτός από το πρωινό σας, τον καφέ ή το ποτό σας. Επίσης, ο ξενώνας διαθέτει Jacuzzi.

Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις ατμοσφαιρικές μεζονέτες παραδοσιακού ύφους και διακόσμησης. Κάθε μεζονέτα διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό με τζάκι. Η ξύλινη σκάλα οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο.

Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-ξενοδοχεία

Φόρμα Κράτησης/ΕρωτήματωνΚωδικός Captcha: Κάντε κλικ για ανανέωση