Ο Παλιός ή Παλαιός Άγιος Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν διαθέτει ξενοδοχεία και ξενώνες με δωμάτια με τζάκι και τζακούζι ή υδρομασάζ για διακοπές και εξοπλισμό σκι για το χιονοδρομικό κέντρο καιμακτσαλάν

Online Κράτηση
Αναζήτηση Ξενοδοχείων

Παλιός Άγιος Αθανάσιος

Αναρτήθηκε: 21-01-2012, 11:29:57
Χάρτης/Πρόσβαση: Προβολή

Ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος είναι ένα από τα πιο γνωστά χωριά  κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν και η πιο κοντινή απόσταση για τη διαμονή των σκιέρ του χιονοδρομικού κέντρου Καιμακτσαλαν για τη διαμονή τους.

Υπάρχουν πολλές επιλογές διαμονής όπως παραδοσιακά ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, σουίτες, ξύλινα σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια με μεγάλη διαφοροποίηση τιμών που μπορούν να καλύψουν όλα τα βαλάντια.

Οι παροχές των καταλυμάτων στο καιμακτσαλαν και ιδιαίτερα στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αντίστοιχες μεγάλων παραθεριστικών κέντρων χειμερινών διακοπών του εξωτερικού, όπως δηλαδή της Αυστρίας και της Βουλγαρίας. θα βρείτε τζακούζι, δωμάτια με τζάκι, χαμάμ, εξυπηρετήσεις ΣΠΑ, σάουνα, μασάζ και φυσικά προσεγμένα εστιατόρια και μπαράκια όπου εκτός από το υπέροχο φαγητό θα χαρείτε σε ένα συνδυασμό ξύλου και πέτρας το ποτάκι σας.

Οι Τοπικές συνταγές στα εστιατόρια στο καιμάκτσαλαν διαδεόνται στη συνέχεια τα ποτά στα τοπικά αξιόλογα μπαράκια.

Οι επαγγελματίες της περιοχής, ακόμη και σε καθημερινή βάση, διατηρούν ανοικτές τις τουριστικές τους επιχειρήσεις για να εξυπηρετήσουν όλους τους περαστικούς ή διαμένοντες στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο.

Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-ξενώνες Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-ξενοδοχεία Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-διαμονή Παλιος-Αγιος-Αθανασιος Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-Καιμάκτσαλαν Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-δωμάτια Παλαιός-Άγιος-Αθανάσιος ξενοδοχεία-στον-Παλιό-Άγιο-Αθανάσιο Παλιος-Αγιος-Αθανασιος-διαμονη Πέλλα Χιονοδρομικό-Κέντρο-Καιμάκτσαλαν Παλαιός-Άγιος-Αθανάσιος διαμονή ξενοδοχεία ξενώνες σουίτες διαμερίσματα χιονοδρομικό-κέντρο Καιμακτσαλάν Καϊμακτσαλάν Τσέγανη

kaimaktsalan-live