Ο Παλιός ή Παλαιός Άγιος Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν διαθέτει ξενοδοχεία και ξενώνες με δωμάτια με τζάκι και τζακούζι ή υδρομασάζ για διακοπές και εξοπλισμό σκι για το χιονοδρομικό κέντρο καιμακτσαλάν

Online Κράτηση
Αναζήτηση Ξενοδοχείων

Παναγίτσα στο Καιμακτσαλάν

 (Σύνολο: 0)

Παλιός Άγιος Αθανάσιος

 (Σύνολο: 2)
Παλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καιμακτσαλάν
Στον οικισμό του Παλαιού Αγ. Αθανασίου με την μαγευτική θεά στο Βόρα βρίσκεται η ταβέρνα "Καταφύγιο".Η μεσογειακή και η παραδοσιακή κουζίνα που διαθέτουμε είναι ικανή να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και στον πιο δύσκολο ουρανίσκο. Αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε είναι το χοιρινό με δαμάσκηνο στη γάστρα, το γεμιστό ψαρονέφρι, το κεμπάπ στη σούβλα και το κότσι με πορτοκάλι. Ανοιχτά όλο το χρόνο από το πρωί και έως αργά το βράδυ σας περιμένει με παραδοσιακούς μεζέδες μαγειρεμένους από έμπειρους μάγειρες πάντα με φρέσκα υλικά και γνήσιες γεύσεις μαγειρεμένες στον παραδοσιακό πέτρινο φούρνο. Το δείπνο σας μπορεί να κλείσει με τα σπιτικά γλυκά που διαθέτουμε σε μεγάλη ποικιλία Η ταβέρνα "Καταφύγιο" πρέπει να είναι η επόμενη στάση σας για την απόλαυση ενός παραδοσιακού γεύματος.
Περιοχή: Παλιός Άγιος Αθανάσιος
Τηλ: 2381031883
Tel: 6945543309
email  web

photos
Παλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καιμακτσαλάν
"Περί Ανέμων Και Λαδόκολλας" Το εστιατόριο "Περί Ανέμων και Λαδόκολλας" στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο στο Καιμακτσαλάν αντιπροσωπεύει την παραδοσιακή παρουσία και γαστρονομική κουλτούρα, συμπεριλαμβάνοντας όμως και άλλες επιλεγμένες γεύσεις της τοπικής παράδοσης. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 από την οικογένεια του Τρύφωνα Σιαπιαλίνη και αποτελεί για την περιοχή του μια από τις πιο απολαυστικές γωνιές για φαγητό και διασκέδαση ενίοτε με ζωντανή μουσική σκηνή. Η φορεσιά του εστιατορίου δεν θα μπορούσε να μην θυμίζει "Παράδοση". Με την είσοδό σας θα θαυμάσετε τον συνδυασμό πέτρας και ξύλου που συνδυάζει μία νότα λιτής αίσθησης συνδυασμένο με την τοπική παράδοση, οδηγώντας την φαντασία σας από το μπαλκόνι με θέα τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο ! Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε τις εκπληκτικές μας συνταγές και ποτά !
Περιοχή: Παλιός Άγιος Αθανάσιος
Τηλ: 2381039938
Tel: 6974810275
email  web

photos