Άγιος Αθανάσιος | Άγιος Αθανάσιος ξενοδοχεία | Άγιος Αθανάσιος διαμονή | Άγιος Αθανάσιος προσφορές

Online Κράτηση
Αναζήτηση Ξενοδοχείων

Παλιός Άγιος Αθανάσιος

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ! (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

15 Μαρτίου 2016 με χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν ή Βόρας !

Το ψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο της Χώρας, σας καλεί πάλι με φρέσκο χιόνι στις πύλες του, εσάς τους χιονοδρόμους και στους επισκέπτες και ευελπιστεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

Ο
Παλιός Άγιος Αθανάσιος θεωρείται ένα από τα προνομιούχα χωριά της Πέλλας γιατί είναι το κοντινότερο στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.

Έχει διατηρήσει ένα παραδοσιακό ντύσιμο και στυλ που πραγματικά το εντάσσει ίσως και στο παραδοσιακότερο οικισμό χειμερινών προορισμών στην Ελλάδα.

Τα ξενοδοχεία και ξενώνες στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο αποτελούν πηγή επισκεψιμότητας από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό και φυσικά τα εστιατόρια και καφε μπαρ στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο στο Καιμακτσαλάν σας δίνουν όλα μαζί την ευκαιρία να απολαύσετε τη διαμονή στο Καιμακτσαλάν και να χαρείτε ιδιαίτερες στιγμές σε ένα περιβάλλον μοναδικού κάλλους !

Τα στενά πέτρινα δρομάκια, ο συνδυασμός ξύλου και πέτρας, τα παραδοσιακά δωμάτια με τζάκι και τζακούζι, οι εξαιρετικές τιμές και προσφορές που κάνουν τα ξενοδοχεία στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο θα σας αφήσουν τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις.

Σας ευχόμαστε η διαμονή στον παλιό Άγιο Αθανάσιο να είναι από τις καλύτερες χειμερινές και καλοκαιρινές σας διακοπές στο Καιμακτσαλάν.


ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αναρτήθηκε: 03-07-2013, 12:23:24

Ο Άγιος Αθανάσιος στο Καιμακτσαλάν είναι ένας από τους πιο φημισμένους χειμερινούς προορισμούς αλλά μπορεί ο επισκέπτης που θα διαμείνει να περάσει εξίσου καταπληκτικά και την καλοκαιρινή περίοδο.

Αναζητήστε τις προσφορές από τα ξενοδοχεία και τους ξενώνες στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο και θα δείτε ότι οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές ακόμη και από το Μπάνσκο.