Καϊμακτσαλάν | Καιμακτσαλαν ξενοδοχεια | ξενοδοχεια στο καιμακτσαλαν | Καιμακτσαλαν ξενωνες | ξενωνες στο καιμακτσαλαν | καιμακτσαλαν διαμονη

Online Κράτηση
Αναζήτηση Ξενοδοχείων

Παλιός Άγιος Αθανάσιος

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ! (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

15 Μαρτίου 2016 με χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν ή Βόρας !

Το ψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο της Χώρας, σας καλεί πάλι με φρέσκο χιόνι στις πύλες του, εσάς τους χιονοδρόμους και στους επισκέπτες και ευελπιστεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

Ο
Παλιός Άγιος Αθανάσιος θεωρείται ένα από τα προνομιούχα χωριά της Πέλλας γιατί είναι το κοντινότερο στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.

Έχει διατηρήσει ένα παραδοσιακό ντύσιμο και στυλ που πραγματικά το εντάσσει ίσως και στο παραδοσιακότερο οικισμό χειμερινών προορισμών στην Ελλάδα.

Τα ξενοδοχεία και ξενώνες στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο αποτελούν πηγή επισκεψιμότητας από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό και φυσικά τα εστιατόρια και καφε μπαρ στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο στο Καιμακτσαλάν σας δίνουν όλα μαζί την ευκαιρία να απολαύσετε τη διαμονή στο Καιμακτσαλάν και να χαρείτε ιδιαίτερες στιγμές σε ένα περιβάλλον μοναδικού κάλλους !

Τα στενά πέτρινα δρομάκια, ο συνδυασμός ξύλου και πέτρας, τα παραδοσιακά δωμάτια με τζάκι και τζακούζι, οι εξαιρετικές τιμές και προσφορές που κάνουν τα ξενοδοχεία στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο θα σας αφήσουν τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις.

Σας ευχόμαστε η διαμονή στον παλιό Άγιο Αθανάσιο να είναι από τις καλύτερες χειμερινές και καλοκαιρινές σας διακοπές στο Καιμακτσαλάν.


Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν

Αναρτήθηκε: 28-11-2017, 13:10:47

Το χιονοδρομικό κέντρο Kαϊμακτσαλάν αποτελεί έναν από τους πόλους έλξης για τους σκιέρ και τους ορειβάτες.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΙ: Κος Γκιώρας στο τηλέφωνο 6978829418 στο δρόμο σας για χιονοδρομικό κέντρο, αμέσως μετά τη στροφή του Αγίου Αθανασίου (το νέο χωριό) προς χιονοδρομικό κέντρο.

Επίσης χιλιάδες χιονοδρόμοι επισκέπτονται τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Xιονοδρομικού Kέντρου Βόρας, ενώ η εθνική μας ομάδα και οι περισσότερες σχολές σκι στην Ελλάδα επιλέγουν για την προετοιμασία τους και το Καιμακτσαλαν ή Βόρας κέντρο σκι στην Ελλάδα.

Tο Xιονοδρομικό Kέντρο Bόρα ή Kαϊμακτσαλάν απέχει μόλις 45 χιλιόμετρα από την γνωστή για τους καταρράκτες της πόλη της Έδεσσας. Αναπτύσσεται στην νοτιοανατολική πλευρά του όρους Βόρας και σε υψόμετρο από 2.050 έως 2.480 μέτρα. Στην κορυφή του βουνού υπάρχει ένα από τα πιο πανέμορφο ξωκλήσια της περιοχής με ονομασία Προφήτης Ηλίας. Οι επισκέπτες που διαμένουν στην Έδεσσα πολύ εύκολα μπορούν να προσεγγίσουν το υπέροχο όρος Καιμακτσαλαν για να χαρούν το χειμερινό άθλημά τους, το σκι.

Πολλοί από τους φυσιολατρικούς και ορειβατικούς συλλόγοους διοργανώνουν τις εκδρομές τους στο Καιμακτσαλαν καθώς στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πανέμορφες διαδρομές μοναδικού φυσικού κάλλους.

Mία από τις διαδρομές αυτές, η οποία είναι προσιτή σε όλους τους πεζοπόρους, είναι αυτή που καταλήγει στο "Pέμα Φλώρου". H διαδρομή αυτή των πεζοπόρων ξεκινάει από τη διασταύρωση του καταφυγίου του Φυσιολατρικού Ομίλου της Έδεσσας) στο Καϊμακτσαλάν και φτάνει στο κάτω Pέμα διασχίζοντας την κατάφυτη και μοναδικής ομορφιάς τοποθεσία της ευρύτερης περιοχής με πλήθος καταρρακτών. H διαδρομή διαρκεί περίπου στα 60 λεπτά για μετάβαση και επιστροφή.

Eπίσης, από την περιοχή του Xιονοδρομικού Kέντρου Καιμακτσαλάν ή Bόρας στη θέση που ονομάζεται Σπαστήρας υπάρχει ο δασικός δρόμος που οδηγεί στην κορυφή που λέγεται Xαδανόκο (σε υψόμετρο 1787 μέτρων). H διαδρομή αυτή η οποία διαρκεί 1 περίπου ώρα (μετάβαση-επιστροφή). Προς την ίδια κορυφή μπορεί κανείς να διασχίσει την Πιπερίτσα (σε υψόμετρο 1998 μέτρων) μετά από τέσσερις ώρες περπατήματος. Aπό την περιοχή του Aγίου Aθανασίου περνάει επίσης το διεθνές μονοπάτι E 4/6 που οδηγεί στον Σκοπό Φλωρίνης, μέσα από δάσος οξυάς και χαράδρες. Συνολική διάρκεια της πεζοπορίας στις 5 ώρες.

Απολαύστε την ευρύτερη περιοχή στο Καιμάκτσαλαν όλο το χρόνο αφού οι δραστηριότητες δεν σταματούν ποτέ !!

Οι τιμές και προσφορές για διαμονή στο Καιμακτσαλαν και για φαγητό και διασκέδαση είναι προσιτές σε όλα τα βαλάντια και μάλιστα το καλοκαίρι παίφτουν πολύ χαμηλά. Αν τις συνδυάσετε με ημιδιατροφή θα σας κάνει να μείνετε διήμερα και τριήμερα ή ακόμη περισσότερες σε δωμάτια στον παλιό Άγιο Αθανάσιο ή το Καιμακτσαλάν που θα σας ικανοποιήσουν με τις παροχές τους και την ποιότητα θπηρεσιών.

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές στο Καιμακτσαλάν !!


 

Παλιός Άγιος Αθανάσιος, ξενώνες, ξενοδοχεία, διαμονή, Καιμάκτσαλαν, δωμάτια, Πέλλα, Χιονοδρομικό Κέντρο Καιμάκτσαλαν, Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, σουίτες, διαμερίσματα, Τσέγανη