Ο Παλιός ή Παλαιός Άγιος Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν διαθέτει ξενοδοχεία και ξενώνες με δωμάτια με τζάκι και τζακούζι ή υδρομασάζ για διακοπές και εξοπλισμό σκι για το χιονοδρομικό κέντρο καιμακτσαλάν

Online Κράτηση
Αναζήτηση Ξενοδοχείων

Ξενώνας Αστέρας του ΒορράΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καιμακτσαλάν
Πληροφορίες Καταλύματος
Online Κρατήσεις

Παλιός Άγιος Αθανάσιος
Ξενώνας Κατηγορία
2381031987
6936802677
2381027010
info@asterasvorra.com
http://www.asterasvorra.com
Προβολή
Fireplace Κεντρική Θέρμανση Πάρκινγκ Καφετέρια - Σνάκμπαρ Μπαρ Τηλεόραση 

Περιγραφή του καταλύματος 

Ο Παραδοσιακός Ξενώνας Αστέρας του Βορρά βρίσκεται στο χωριό Παλιός Άγιος Αθανάσιος κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καιμάκτσαλαν. Θα τον βρείτε στην είσοδο του χωριού, χτισμένο εξολοκλήρου με πέτρα και ξύλο, σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

Ο ξενώνας μας διαθέτει 8 άνετα δωμάτια με τζάκι  και 2 μεζονέτες όπου μπορούν να μείνουν οικογένειες ή παρέες.

Δίπλα στον Ξενώνα Αστέρας του Βορρά υπάρχει καφέ - μπαρ, όπου και μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, αλλά και τον καφέ και το ποτό σας.

Η ευνοϊκή τοποθεσία του ξενώνας μας, μπορεί να γίνει αφετηρία για διάφορα κοντινά ταξίδια. Εκτός από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καιμάκτσαλαν μπορείτε να επισκεφθείτε τα Λουτρά Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας, τη Λίμνη Βεγορίτιδα για πεζοπορίες, ιππασία και κωπηλασία, την Έδεσσα, το Νυμφαίο κ.α. Θα χαρούμε να σας δώσουμε πληροφορίες για τα αξιοθέατα της περιοχής μας.

Σας περιμένουμε...

Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-διαμονή

Φόρμα Κράτησης/ΕρωτήματωνΚωδικός Captcha: Κάντε κλικ για ανανέωση