Ο Παλιός ή Παλαιός Άγιος Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν διαθέτει ξενοδοχεία και ξενώνες με δωμάτια με τζάκι και τζακούζι ή υδρομασάζ για διακοπές και εξοπλισμό σκι για το χιονοδρομικό κέντρο καιμακτσαλάν

Online Κράτηση
Αναζήτηση Ξενοδοχείων

Ξενώνας ΚόζιακαςΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος ΚαιμακτσαλάνΠαλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καιμακτσαλάν
Πληροφορίες Καταλύματος
Online Κρατήσεις

Παλιός Άγιος Αθανάσιος
Ξενώνας Κατηγορία
2381031116
6946057830
Info@koziakas.net
http://www.koziakas.net
Προβολή
Hamam Garden Fireplace Καφετέρια - Σνάκμπαρ Τηλεόραση 

Περιγραφή του καταλύματος 

Ο Ξενώνας Κόζιακας είναι ένας πανέμορφος παραδοσιακός ξενώνας στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού Παλιός Άγιος Αθανάσιος.

Δίπλα στον ξενώνα λειτουργεί μεγάλη αίθουσα με τζάκι και τηλεόραση, όπου σερβίρεται πρωινό και καφές. Απ’ τις μοναδικές απολαύσεις που προσφέρονται εκεί είναι ο καφές στη χόβολη, ενώ θα βρείτε να αγοράσετε και μια σειρά από τοπικά προϊόντα, όπως το καταπληκτικό τουρσί, γλυκά κ.α. Ο χώρος απευθύνεται και σε ανθρώπους εκτός του ξενώνα και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, με το τζάκι να δεσπόζει και το ξύλο και την πέτρα να τον ζεσταίνουν.

Ο Ξενώνας Κόζιακας αποτελείται από 10 άνετα δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση. 5 από αυτά διαθέτουν τζάκι. Για τους λάτρεις της καλής ζωής, ο Ξενώνας Κόζιακας έχει εξοπλίσει ένα από τα δωμάτια του με χαμάμ.

Στο ισόγειο του ξενώνα υπάρχει καθιστικό με τζάκι και χώρος ειδικά διαμορφωμένος για να αποθέτουν οι χιονοδρόμοι τους εξοπλισμούς σκι. Ξύλινη σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο, όπου υπάρχει μικρό σαλονάκι.

Φόρμα Κράτησης/ΕρωτήματωνΚωδικός Captcha: Κάντε κλικ για ανανέωση