Ο Παλιός ή Παλαιός Άγιος Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν διαθέτει ξενοδοχεία και ξενώνες με δωμάτια με τζάκι και τζακούζι ή υδρομασάζ για διακοπές και εξοπλισμό σκι για το χιονοδρομικό κέντρο καιμακτσαλάν

Online Κράτηση
Αναζήτηση Ξενοδοχείων

ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Στον παρών τουριστικό οδηγό για τον Άγιο Αθανάσιο θα βρείτε προσφορές από ξενοδοχεία και ξενώνες. Διαβάστε πληροφορίες για το Καιμακτσαλάν χιονοδρομικό κέντρο και άρθρα για την περιοχή Αγίου Αθανασίου.

Άγιος Αθανάσιος

Το παραπάνω αξιοθέατο βρίσκεται στην περιοχή Παλιός Άγιος Αθανάσιος
Χάρτης/Πρόσβαση: Προβολή
Παλαιος Αγιος Αθανασιος ξενοδοχεία ξενώνες διαμονή Παλιός Άγιος Αθανάσιος Καιμακτσαλάν

Ο Άγιος Αθανάσιος στο Καϊμακτσαλάν είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά χωριά στην Ελλάδα. Η αρχιτεκτονική του χωριού είναι εξολοκλήρου παραδοσιακή και αυτό που θα συναντήσετε είναι το αρμονικό δέσιμο της πέτρας με το ξύλο, θυμίζοντας άλλες παρελθούσες εποχές.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τα πέτρινα δρομάκια στον Άγιο Αθανάσιο που οδηγού σε ταβέρνες, εστιατόρια και καφε μπαρ με ιδιαίτερα εορταστική διάθεση και περιβάλλον.

Τα κλαμπ στον Άγιο Αθανάσιο προσφέρουν μουσική νεανική και καλές τιμές για ποτά και αναψυκτικά. Οι ξέφρενοι ρυθμοί των DJ θα ικανοποιήσουν όλες τις μουσικές επιλογές για τους επισκέπτες και θαμώνες τους.

Επισκεφθείτε τον Άγιο Αθανάσιο και μείνετε στα ξενοδοχεία και ξενώνες για τα οποία θα βρείτε προσφορές στον παρών Τουριστικό Οδηγό για τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο και το Καιμακτσαλάν.

Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-ξενώνες Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-ξενοδοχεία Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-διαμονή Παλιος-Αγιος-Αθανασιος Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-Καιμάκτσαλαν Παλιός-Άγιος-Αθανάσιος-δωμάτια Παλαιός-Άγιος-Αθανάσιος ξενοδοχεία-στον-Παλιό-Άγιο-Αθανάσιο Παλιος-Αγιος-Αθανασιος-διαμονη Πέλλα Χιονοδρομικό-Κέντρο-Καιμάκτσαλαν Παλαιός-Άγιος-Αθανάσιος διαμονή ξενοδοχεία ξενώνες σουίτες διαμερίσματα χιονοδρομικό-κέντρο Καιμακτσαλάν Καϊμακτσαλάν Τσέγανη Άγιος-Αθανάσιος Άγιος-Αθανάσιος-ξενοδοχεία Άγιος-Αθανάσιος-Καιμακτσαλάν Άγιος-Αθανάσιος-διαμονή Άγιος-Αθανάσιος-ξενώνες